اخبار الاهلي

سيد عبد الحفيظ يكشف حقيقة مفاوضات الأهلي مع ثنائي الزمالك وبيراميدز ومحمد صلاح!

أوضح سيد عبد الحفيظ، مدير الكرة السابق بالنادي الأهلي، أن إدارة “القلعة الحمرا” تتعامل مع ملف الصفقات الجديدة بعناية ودراسة دقيقة، مشيرًا إلى أن الحديث عن بعض الأسماء الكبيرة في الإعلام لا يعني بالضرورة وجود مفاوضات رسمية، مؤكدًا أن النادي يسعى لتدعيم صفوفه وفقًا لاحتياجات الجهاز الفني خلال الفترة المقبلة.

وقال عبد الحفيظ في تصريحاته عبر برنامج “اللعيب” على قناة MBC مصر: “غرفة اللبس واحدة من أهم الملفات في أي فريق كبير، بس الحمد لله عندنا مدير كرة ومدير فني جديد عندهم شخصية قوية، وإن شاء الله ربنا يوفقنا في البطولات اللي جاية.”

وأضاف: “الأهلي كاسم وتاريخه بيدي التزام كبير لأي حد بيدخله، ودي ميزة كبيرة عندنا.”

أما عن إمكانية تعاقد الأهلي مع ثنائي الزمالك وبيراميدز، حسام عبد المجيد وفستون مايلي، رد عبد الحفيظ قائلًا: “اللعيبة دي لسه بتلعب مع أنديتها وعقودهم سارية، وربنا يوفقهم، بس إحنا في الأهلي عندنا نجوم كبار، ومع التدعيم اللي هيحصل في يناير إن شاء الله هنقدم مستوى كويس جدًا.”

وتابع: “إحنا عندنا لجنة تخطيط ومشرف على الكرة ومدير رياضي ومدير كرة ومدير فني.. يعني منظومة كاملة بتشتغل، وكل حاجة بتتعمل بتنسيق، وإن شاء الله في يناير نعمل صفقات مفيدة للفريق.”

وعن الشائعات التي تتحدث عن انتقال محمد صلاح للأهلي، رد عبد الحفيظ بابتسامة وقال: “بُص.. صلاح نجم كبير ومكسب لأي فريق في العالم، وحقّق حاجات عظيمة في أوروبا. الكلام عن إنه ييجي الأهلي ده ممكن يكون في الإعلام بس، إنما هو في طريق الاحتراف الخارجي، وده طبيعي. طبعًا يشرفنا وجوده في أي وقت، بس لحد دلوقتي مفيش أي حاجة رسمية ولا حتى نقاش في مجلس الإدارة.”

واختتم عبد الحفيظ كلامه قائلًا: “محمد عبد المنعم ابن النادي، بس لسه مفيش اجتماع أو كلام عن احتياجات المدير الفني، لما يحصل هنشوف الموقف.”

تعليقات زوار الموقع

اخبار ذات صلة