اخبار الزمالك

محمد صبري يوجه رساله قوية للاعبي الزمالك على الهواء

وجّه محمد صبري، نجم نادي الزمالك السابق، رسالة حادة وصريحة إلى لاعبي الفريق الأول لكرة القدم عبر قناة الزمالك، مطالبًا الجميع بتحمل المسؤولية في المرحلة الحالية الصعبة التي يمر بها النادي على المستويين المالي والفني.

قال صبري: “الفلوس ممكن تتجاب بأي طريقة، والله تتجاب بأي طريقة، لكن حب الزمالك مش هييجي غير لما تكون جوه الفريق وبتتعب علشانه وبتجتهد عشانه، وقتها الجمهور والإدارة هيقدروك تمامًا”.

وأضاف أن على اللاعبين الكبار مثل عبدالله السعيد، وفتوح، والونش، وعمر جابر، أن يكون لهم دور قيادي مهم في الفترة الحالية، مؤكدًا أن مسؤوليتهم قبل مباراة البنك الأهلي المقبلة لا تقل أهمية عن مباراة نهائي كأس مصر أمام بيراميدز.

وتحدث صبري عن موقف الجماهير الغاضبة بعد مباراة ديكيداها، قائلاً: “عندكم كل الحق تزعلوا، وزعلكم واصل للإدارة ومحل تقدير كبير من كابتن حسين لبيب، وإن شاء الله الأزمة المالية دي هتعدي بمشيئة الرحمن”.

كما أشاد بدور المدير الرياضي جون إدوارد، قائلاً: “كويس جدًا إنه طلع ووضح الأمور لجماهير الزمالك، وده لازم يستمر، سواء من خلال بيان أو القناة أو الإذاعة، المهم يكون في تواصل دايم بينه وبين الجمهور”.

وختم حديثه برسالة مباشرة للاعبين: “دلوقتي الدور الأكبر عليكم، جوه الملعب في الـ90 دقيقة. عندنا أزمة مالية أيوه، بس دي مش شماعة نعلّق عليها ضعف الأداء. لازم أشوف دوافع وروح وقتال عشان نكسب الماتشين الجايين ضد البنك الأهلي وطلائع الجيش، لأن الست نقاط دول في منتهى الأهمية قبل توقف الدوري، وبعد كده نتكلم عن السوبر”.

تعليقات زوار الموقع

اخبار ذات صلة