كشف الإعلامي أحمد شوبير، حقيقة سفر إمام عاشور، لاعب الأهلي، السعودية لتصوير برنامج رمضاني، ووجه رسالة نارية.
وقال شوبير، خلال تصريحات تليفزيونية ببرنامج “الناظر”، عبر قناة “النهار”:” موضوع امام عامل ارتيكاريا للبعض، الاهلي تصرف منتهى الانضباط وبعد ساعتين اعلن عن تصرف اللاعب وعقوبه كبيره وايقاف 5 مباريات منهم في افريقيا ولم يكن ضمن التاهل، الاهلي محسبهاش غير باسلوبه وقيمه ومبادئه وهذا ليس دفاع عن الاهلي رغم انه عادي ادافع عنه، والناس بدات توقف وتعاقب بتقلد الاهلي”.
وتابع: “ماذا كان ينتظر البعض من الاهلي اكثر من كدا دي عقوبه. عنيفه، الاهلي ملك المبادئ والقيم غصب عن اي حد بيعافر، واللاعب اعتذر تاني يوم بغض النظر مين كتبله الاعتذار بس هو الي نزله وتقبل كامل العقوبة وبيتمرن ايه المطلوب تاني، جه اللاعب الفريق اجازه طلب يوم كمان علشان يطلع يعمل عمرة ربنا يتقبل”.
و أضاف شوبير:” إمام هيجي وينتظم، بص يبقى رايح يصور برنامح في السعوديه باتصالي بالمسئولين عن هذا البرنامج ياجماعه هل امام بيصور قالوا لا وقالوا امام مصورش السنه دي والبرومو نزل، واللي اعرفه ثلاثي صور وهم زيزو وياسر ابراهيم ومروان عطيه”.
وواصل: “حضرتك عاوز ايه عاوزه يتشطب مش هيتطشب،، امام لاعب في الاهلي بيسعى للحفاظ عليه ومعندوش عروض، والاهلي منفتح علي مناقشه العروض اذا توفرت، امام هيرجع ايه اللمطلوب في موضوعه”.
وأكمل شوبير:” الكلام بتاع الاهلي بيجهز له اعلانات، اكيد نجم ومطلوب للاعلان مكنش بيعمل اعلانات في انديه تانيه الادارة غير الادارة وشركة كره محترفه، والاهلي غالبا موجود في مناسبات كبرى وبيجيلك اعلانات والدنيا. بتقدملك وانا كمنتج عاوز استفيد من زيزو وامام وتريزيجيه”.
وشدد:” انت الـ50 واخدهم من بره قدمهم 50 لكن عندك تعويض
غير بعد اعتزالك لك كينونه كبيره انت طالع من الاهلي بتلاقي نفسك شغال اعلامي او مدرب او محلل او رجل اعمال
انا مبطل كرة بالاهلي، و جالي عروض ودخلي بقى محدود كنت موظف في الاهرام وعمري ما اشتغلت غير كرة واعلام ربنا رزقني لان خرجت من الاهلي والاهلي فضله علي وعلي ابويا وامي واخواتي وولادي، وانقد الاهلي واختلف مع الادارة لكن مين يقدر ينكر فضل الاهلي”.
وزاد شوبير: “كفايه الشغل اللي معمول شايف حاجات غريبه وفاهمها كويس اوي، امام ملتزم والاهلي طبق الاصول والمبادئ متبقي امام إمام يراضي زملائه لانهم زعلانين جدا ومتضايقين من تصرفه”.
وأختتم:” حاجه كمان يا امام عيد حساباتك شوف ايه الغلط وابعد عنه، استغل الفترة دي وامامك 4 او 5 سنين، استفيد منها حتى لو خارج الاهلي، ارجوكم بلاش موضوع الضغط هو علشان الاهلي في هزة الكل بيضغط، دوري هنا ادافع عن الاهلي واتمنى وارجو بالراحه وحرام عليكم خفوا عن هذا الموضوع شوية”.





