
ألن حسين لبيب، رئيس الزمالك، عن إقامة مؤتمر صحفي لتوضيح كافة الأمور التي تتعلق بحصول النادي على ارض بديله، وخطة العمل في بناء الفرع الجديد.
وقال لبيب، في مداخلة هاتفية ببرنامج “على مسئوليتي”،عبر قناة “صدى البلد”:” الازمه تم حلها ومبسوطين بالحل هنعمل مؤتمر صحفي وندعو الناس لشرح كل التفاصيل ونعلن كل حاجه امام الجميع”.
و أضاف:” بطمن الجماهير ان النهارده الحل اللي وصلنا له حل مرضي للزمالك وهيخلي عندنا استدامه ماليه “.
وشدد لبيب:” القطعه الجديده مساحتها 65 فدان موجوده بجوار مستشفى مجدي يعقوب ومكان استراتيجي ومهم جدا، والدوله اعطت الزمالك شئ مميز”.
و اشار: “بجهد الناس هنعمل حاجه كويسه للنادي، ان شاء الله جاهزين للبدأ في الارض، والدوله كان لازم تحافظ على حقوقها ومجتش على الزمالك، الحمدلله الدولة حاطه الزمالك في مرتبه كويسه وتوصله لبر الامان والشروط الي اتحطت هنفذها بكل حذافيرها”.
وأختتم:” نعم في جزء استثماري، وجزء كويس نقدر نحل به مشاكل الزمالك، ونضع الزمالك على الطريق الصحيح كل زملكاوي يقول ويفتخر ان عنده ارض وفرع اخر، ووفقا للاتفاق والمده كافيه تكفي للقيام بالفرع الجديد وهنعلن كل شئ في المؤتمر الصحفي”.





